Heb jij steeds een strijd met je hoogbegaafde kind naar bed brengen? En merk je dat op het moment dat je kind naar bed moet hij/zij ineens nog allemaal dingen ‘moet’ doen? En leveren zo die avonden veel irritatie en boosheid op? Dan is het goed om aan de slag te gaan met een avondritueel. In deze blog vertel ik je wat het belang is van een gezond avondritueel voor hoogbegaafde kinderen én heb ik een gratis video voor je met praktische tips waarmee je gelijk voor een goed avondritueel zorgt.

 

De avonden met je hoogbegaafde kind lopen vaak niet zo soepel..

In de praktijk merk ik dat veel ouders van begaafde kinderen het naar bed brengen als een ‘struggle’ zien. Dagelijks is het een strijd met eindeloze discussies. En daar heb je na een drukke dag écht geen zin in.😅 Ook voel je je soms schuldig, omdat je je geduld verliest. Daarom heb ik het 5 stappen avondritueel voor hoogbegaafde kinderen ontwikkeld. Hiermee heb je nooit meer een strijd met het naar bed brengen van je kind.

 

Wat zijn de voordelen van het avondritueel voor hoogbegaafde kinderen?

  • Het levert je meer tijd & plezier op
  • Geen strijd meer met naar bed brengen
  • Het avondritueel verloopt leuker en ontspannen
  • Je kunt samen de dag op fijne manier afsluiten
  • Op lange termijn verbeter je de relatie met je kind omdat je elkaar beter begrijpt.
  • Je leert je kind om meer verantwoordelijkheid te nemen

 

Gratis video: 5 stappen avondritueel

Mijn doel is om zoveel mogelijk ouders van hoogbegaafde kinderen en hun kind te helpen. Daarom heb ik een praktische video gemaakt van ongeveer 10 minuten waarmee je direct aan de slag kunt met het avondritueel. Deze video is helemaal gratis! Laat hieronder je e-mailadres achter en dan stuur ik de video direct naar je toe. Veel kijkplezier!

 

Chat openen
Stel hier je vraag: